Delegasjonen som skal til Trondheim står utenfor NIFES.
Anne Dorthea Mæland (f.v.), Natalia Larsen, Agnethe Hertzberg, Ole Arve Misund, Ingvild Eide Graff, Anders Jakobsen, Charlotte Muri, Lene Secher Myrmel, Gro-Ingunn Hemre og Lisbeth Dahl skal representere NIFES under årets fiskerimesse, i tillegg til Arne Levsen, som ikke var til stede da bildet ble tatt.

Ønsker du å lære mer om det NIFES jobber med? Kom innom stand D-338 på Nor-Fishing og slå av en prat med representantene våre.

Fiskerimessen Nor-Fishing arrangeres annethvert år i Trondheim. Siden 1960 har messen vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen. I år åpner messen 16. august, og avsluttes fredag 19. august.

Det siste fra forskning og forvaltning er en viktig del av messen, og på standen til NIFES kan du blant annet lære mer om sjømatforskningen vår samt få vite mer om overvåkningen vi gjør av norsk sjømat. Du kan også delta på en uhøytidelig quiz og teste kunnskapen din om sjømat. Du finner oss i Hall D på plass D-338.

Onsdag 17. august arrangerer NIFES en pressefrokost sammen med Havforskningsinstituttet og Nofima på Scandic Nidelven. Fra NIFES skal forsker Lene Secher Myrmel holde foredraget «Miljøgifter og fedme – Hvem er høna og hvor er egget?».

Tips en venn

Avbryt

Eposten er blitt sendt

Footer