Ingvild Eide Graff starter i ny jobb som forskningsdirektør ved Uni Research Helse.

– Jeg gleder meg til å begynne i ny jobb og ta fatt på andre utfordringer, sier Graff, som starter i den nye jobben 1. mars neste år.

Uni Research Helse har bortimot 130 ansatte og består av syv ulike fagfelt; musikkterapi, bivirkninger av tannmaterialer, læringsteknologi, sykefravær og utstøting fra arbeidslivet, allmennmedisin, legevaktmedisin, og barn og unges psykisk helse og barnevern. NIFES har i flere år hatt et godt samarbeid med Regionalt kunnskapssenter for barn og unges psykiske helse (RKBU Vest) om ernæringens betydning blant annet for kognitiv utvikling.

– Jeg har god erfaring med den delen av Uni Research Helse jeg kjenner fra før, og jeg gleder meg til å bli kjent med resten, sier Graff.

Graff har vært på NIFES siden 1993 og har jobbet med forskning, ledelse og kommunikasjon ved instituttet. Hun ble forskningssjef i 2011 og forskningsdirektør for forskningsprogrammet Trygg og sunn sjømat i 2013.

– Vi ønsker Ingvild lykke til med nye utfordringer i en annen organisasjon, og er trygg på at hun vil bidra til utviklingen av Uni Research Helse. Vi vil legge opp til et godt samarbeid med Uni Research i årene som kommer, spesielt på tema sjømat og helse. I NIFES gjør vi en liten rokkering i ledergruppen slik at Ingvilds ansvarsområder her overtas av forskningsdirektør Livar Frøyland, inntil videre, sier direktør Ole Arve Misund.

Tips en venn

Avbryt

Eposten er blitt sendt

Footer